AutoriPotražite vašeg omiljenog autora!

Tajna

Читать Журналы онлайн бесплатно
андроид

Ronda Bern

"Velika Tajna života jeste zakon privlačnosti."

* * *

"Zakon privlačnosti kaže da se sličnosti privlače, tako da kada imate nekakvu misao vi u isto vreme privlačite slične misli."

* * *

"Misli su poput magneta i imaju frekvenciju. Kada razmišljate, šaljete misli u svemir i one magnetskom energijom privlače sve slične stvari na istoj frekvenciji. Sve što je poslato, vraća se svom izvoru – vama."

* * *

"Vi ste poput televizijskog odašiljača, svojim mislima odašiljete talase na određenoj frekvenciji. Ako bilo šta u svom životu hoćete da promenite, promenite frekvenciju tako što ćete promeniti svoje misli."

* * *

"Vaše trenutne misli određuju vaš budući život. Ono o čemu najviše razmišljate ili ono na šta ste najjače fokusirani pojaviće se u vašem životu."

* * *

"Vaše misli postaju stvarnost."

* * *

"Zakon privlačnosti prirodni je zakon. Nepristrasan je baš kao i sila Zemljine teže."

* * *

"Ništa što sami niste prizvali svojim upornim razmišljanjem ne može se pojaviti u vašem iskustvu."

* * *

"Da biste znali šta mislite, samo se zapitajte kako se osećate. Osećanja su dragoceni instrument koji nam pokazuje kako razmišljamo."

* * *

"Ne možete se osećati loše i u isto vreme imati dobre misli."

* * *

"Misli vam određuju frekvenciju, a osećanja vam istovremeno pokazuju na kojoj se frekvenciji nalazite. Ako se loše osećate, onda ste na frekvenciji koja privlači loše stvari. Ako se osećate dobro, onda snažno privlačite još više dobrog."

* * *

"Tajni aduti kao što su prijatne uspomene, priroda, ili omiljena muzika mogu vam u trenutku promeniti osećanja i prebaciti vas na drugu frekvenciju."

* * *

"Osećanje ljubavi najviša je frekvencija koju možete da emitujete. Što je jača ljubav koju osećate i emitujete, to je veća i moć kojom ste ovladali."

* * *

"Zakon privlačnosti ispunjava svaku vašu zapovest, poput Aladinovog duha."

* * *

"Stvaralački proces vam pomaže u stvaranju onoga što želite, u tri jednostavna koraka: tražiti, verovati i primiti."

* * *

"Tražiti od svemira znači raščistiti sa sobom šta zapravo želite. Onog trenutka kada uspete u tome, već ste zatražili."

* * *

"Verovati podrazumeva da se ponašate, govorite i razmišljate kao da već imate ono što ste tražili. Kad se uključite na frekvenciju ostvarenja traženog, zakon privlačnosti pokreće ljude, okolnosti i događaje koji vam donose željeno."

* * *

"Primiti je osećaj koji imate kada se želja već ostvarila. Sadašnje dobro raspoloženje uključuje vas na frekvenciju onoga što želite."

* * *

"Svemiru nije potrebno vreme da bi ostvario vaše želje. Potpuno je jednako lako steći jedan kao i milion dolara."

* * *

"Ako krenete od sitnica, kao što su šolja kafe i parking mesto, lako ćete doživeti delovanje zakona privlačnosti. Čvrsto rešite da privučete neku sitnicu. Kada iskusite moć privlačenja, možete ostvariti i mnogo veće stvari."

* * *

"Osmislite dan unapred, razmišljajući o tome kako želite da se on odvija i tako ćete osmisliti ceo svoj život."

* * *

"Očekivanje je snažna sila privlačenja. Očekujte ono što želite, ne očekujte ono što ne želite."

* * *

"Zahvalnost je moćan proces usmeravanja energije koji vam donosi u život ono što želite."

* * *

"Izražavanje zahvalnosti unapred daje vašim željama ogromnu snagu i šalje svemiru još jače signale."

* * *

"Vizualiziranje je postupak kojim u svom umu stvarate slike sebe dok uživate u onome što želite. Dok zamišljate, u vama se skupljaju misli i snažna osećanja da su se vaše želje već ostvarile. Zakon privlačnosti vam zatim vraća tu stvarnost, baš onakvu kakvu ste je u mislima videli."

* * *

"Da biste zakon privlačnosti potpuno okrenuli u svoju korist, neka on postane vaš način života, a ne nešto čime se samo povremeno koristite."

* * *

"Svako veče, pred spavanje, pomislite na sve što vam se tog dana dogodilo. Događaje ili trenutke koji se nisu odvijaji onako kako ste želeli pregledajte u mislima ponovo, ali neka se sada odvijaju onako kako biste vi voleli."

* * *

"Da biste privukli novac, usredsredite se na bogatstvo. Nemoguće je privući novac ako ste usredsređeni na siromaštvo."

* * *

"Mašta i ubeđenje da ste već bogati mogu vam biti od velike koristi. Igrajte se kako imate mnogo novca i osećate se bolje u vezi sa novcem, a čim se budete osećali bolje, više će vam novca priticati."

* * *

"Ako se sada osećate dobro, to je najbrži način privlačenja novca u sopstveni život."

* * *

"Donesite odluku da razgledate sve što vam se sviđa i ponavljate sebi: "Ja to sebi mogu da priuštim. Mogu to da kupim." To će vam promeniti način razmišljanja i osećaćete se bolje u vezi sa novcem."

* * *

"Da biste dobili novac morate ga i davati. Ako ste velikodušni i ako uživate u poklanjanju novca, šaljete poruku: "Imam mnogo"."

* * *

"Vizualizujte čekove u poštanskom sandučetu."

* * *

"Ne razmišljajte o nemaštini, već o bogatstvu. Razmišljajte bogato."

* * *

"Ako želite da ostvarite vezu, postarajte se da vaše misli, reči, postupci i okruženje ne budu u suprotnosti sa vašim željama."

* * *

"Vaš posao ste vi sami. Sve dok vi niste ispunjeni, nemate šta da date drugima."

* * *

"Postupajte prema sebi sa ljubavlju i poštovanjem pa ćete tako privući sebi ljude koji će vam ukazati ljubav i poštovanje."

* * *

"Ako niste zadovoljni sobom, sprečavate dotok ljubavi a privlačite ljude i prilike koji će vas učiniti još nezadovoljnijim sobom."

* * *

"Usredsredite se na one svoje osobine koje volite pa će vam zakon privlačnosti pokazati koliko divnih vrlina zapravo imate."

* * *

"Da bi neki odnos uspeo, morate se fokusirati na ono što cenite kod druge osobe, a ne na ono što vam smeta. Ako se usredsredite na vrline, njih će bivati sve više."

* * *

"Placebo efekat je primer delovanja zakona privlačnosti na delu. Kad pacijent iskreno veruje da je tableta lek, dobija ono u šta veruje i biva izlečen."

* * *

"Svi se mi u sebi možemo "usredsrediti na savršeno zdravlje", uprkos svemu što se u spoljašnjem svetu događa."

* * *

"Smeh donosi radost, oslobađa nas negativnosti i čudotvorno leči."

* * *

"Bolest opstaje u telu uz pomoć misli, posmatranja bolesti i obraćanja pažnje na nju. Ako se ne osećate baš najbolje, ne pričajte o tome, osim ako ne želite da se osećate još gore. Dok slušate druge kako govore o svojim bolestima, dodajete njihovim bolestima i svoju energiju. Umesto toga, promenite temu i razgovarajte sa njima o lepim stvarima i usmerite misli snažno na zdravlje tih ljudi."

* * *

"Uverenje o starenju je u našem umu, oslobodite svoju svest tih misli. Usredsredite se na zdravlje i večnu mladost."

* * *

"Ne slušajte društvene poruke o starenju i bolestima. Negativne poruke vam nisu ni od kakve koristi."

* * *

"Privlačite ono čemu se opirete, jer na to usmeravate svoje misli i snažna osećanja. Da biste bilo šta promenili radite na sebi iznutra i emitujte svojim mislima i osećanjima novi signal."

* * *

"Nećete pomoći svetu tako što se fokusirate na negativne pojave. Kada se usredsredite na nepovoljne događaje u svetu, ne samo da im dajete i svoju energiju već privlačite negativnost i u sopstveni život."

* * *

"Umesto što razmišljate o svetskim problemima, usmerite pažnju na poverenje, ljubav, izobilje, obrazovanje i mir."

* * *

"Dobrih stvari nikada neće ponestati jer za svakoga ima i više nego dovoljno. Život je zamišljen da bude ispunjen obiljem."

* * *

"Uz pomoć svojih misli možete stupiti u dodir sa neograničenim zalihama i privući ih u sopstveno iskustvo."

* * *

"Slavite i blagoslovite sve na svetu i tako rastopite negativnost i nesklad i uključite se na najuzvišeniju frekvenciju – ljubav."

* * *

"Sve je energija. Vi ste magnet za energiju i zato magnetskom silom privlačite sve prema sebi i sebe prema svemu što želite."

* * *

"Vi ste duhovno biće. Vi ste energija, a energiju nije moguće ni stvoriti ni uništiti. Ona samo menja pojavne oblike. Zato je vaša čista suština uvek postojala i uvek će postojati."

* * *

"Svemir izranja iz misli. Mi smo krojači ne samo sopstvene već i sudbine svemira."

* * *

"Neograničena zaliha ideja stoji vam na raspolaganju. Sva saznanja, otkrića i izumi postoje u Univerzalnom Umu u obliku mogućnosti i iščekuju da ih ljudski um privuče. Sve držimo u svojoj svesti."

* * *

"Svi smo povezani i svi smo mi Jedno."

* * *

"Oslobodite se svih tegoba iz prošlosti, kulturnih kodova i društvenih uverenja. Vi ste jedini koji možete sebi stvoriti život kakav zaslužujete."

* * *

"Prečica kojom ćete ostvariti svoje želje sastoji se u tome da ono što želite posmatrate kao apsolutnu činjenicu."

* * *

"Vaša moć leži u vašim mislima, zato budite svesni. Drukčije rečeno: "Ne zaboravite da se setite"."

* * *

"Sada je pravi trenutak da prihvatite sopstvenu veličanstvenost."

* * *

"Živimo u sjajnom dobu. Kada prestanemo da mislimo o ograničenjima, iskusićemo istinsku veličanstvenost ljudske vrste u svim oblicima čovekovog stvaralaštva."

* * *

"Radite ono što volite. Ako niste sigurni šta vas raduje, upitajte se: "Šta me čini radosnim?" Kad se posvetite sopstvenoj radosti, privući ćete bujicu radosti jer zračite njome."

* * *

"Sad, kad ste saznali učenja Tajne, samo od vas zavisi šta ćete uraditi. Šta god da izaberete, u pravu ste. Sva moć pripada vama."

(Izdavač: Rende, Beograd, 2013. godina)

Biografija - Ronda Bern

Ronda BernAutorka Ronda Bern, sakupila je oko sebe neverovatnu grupu pisaca, filozofa, umetnika i drugih izuzetnih ljudi različitih profesija koji su joj pomogli u nastanku ove knjige. Svi oni govore o Tajni koja je vekovima vešto čuvana od strane privilegovane manjine. Po prvi put u istoriji sveta, neko je odlučio i uspeo u nameri da Tajnu saopšti čitavom svetu i tako od njega stvori srećnije i bolje mesto za život svih nas. Mnogi veruju da posle objavljivanja Tajne, ništa više neće biti isto, da će ona doneti preokret u način razmišljanja svih nas koji je saznamo i primenimo i pomoći nam da sebi i svima koji nas okružuju pružimo nov i srećniji život. Tajna ne nudi gotove recepte, ali vam otkriva puteve i prečice kako da potpuno ovladate svojim životom i svojom sudbinom. Cilj ove knjige nikako nije da vas menja ili popravlja već da vam pruži radost kroz koju ćete naučiti da volite svaki deo sebe i da vas nauči da poštujete svaki trenutak koji vam je dat da ga provedete na ovoj izvanrednoj planeti. Tek kada to naučite, naučićete i kako da pružite radost onima koji vas okružuju.

Za više informacija posetite:

http://www.thesecret.tv/

https://www.facebook.com/thesecret

https://twitter.com/thesecret

https://www.pinterest.com/thesecret/

https://www.youtube.com/user/thesecret

https://www.instagram.com/thesecret365/

Pretraga